torsdag 1 september 2011

jodå jag lever...

Hej alla fina bloggläsare.

Först vill jag tacka för alla de många kommentarer jag fått på sistone. Recept ni testat, saker ni vill berätta eller vill att jag ska berätta. Ett stort TACK för det! Är det frågor har jag försökt att svara så snabbt jag kan.

Det har alltså gått precis en månad sedan mitt senaste inlägg. Under den tiden har jag och min pojkvän hunnit hyra ut vår lägenhet och flytta hem provisoriskt till våra respektive familjer. Fram till mitten av oktober ska vi bo här. Då bär det nämligen av till USA, tre månader där med bilhyrning, sigthseeing och shopping. Vi ska hinna med både östkust och västkust. Och för er som förstått att jag bara är en vanlig student så förstår ni nog också att jag behöva jobba. Väldigt mycket. I oktober jobbade jag över 270 timmar... Dvs det blir varken mycket tid till att sova, laga mat eller umgås med vänner. Därmed hamnar även bloggen i "glömska". Men jag har inte glömt den.

Jag har inte riktigt bestämt mig. Bloggen ska leva vidare, absolut. Men frågan är hur jag ska göra under min semester. Det kan bli så att den bara får stå och damma tills jag kommer tillbaka i januari. Vi får se.

Hursomhelst, det blir alltså inte mycket matlagning för mig och alltså desto mindre bloggande just nu. Men på återseende, vi ses snart igen!

Stora kramar från Ulrika!