Jätte-enkel karré (min favorit förutom filé när det kommer till fläsk) med lök, rosépeppar och oregano-sås! Super mums. Åt det till lunch häromdagen med kokt potatis (god variant:
sparrispotatis) och gröna (Findus frysta) ärtor.
Krossa några rosepepparkorn, eller ganska många, med mycket oregano och salt och peppar. Stek karrén i rikligt med smör, lyft bort och stek lök i skyn, låt kryddorna fräsa med några sekunder på slutet. Slå på vätska av något slag, förslagsvis grädde, och koka ihop en god sås, gärna med lite buljong i. Lägg i karrén och låt koka med en stund. Servera med något gott tillbehör.
Härligt med så vackra färggranna bilder! :)
SvaraRaderaMikaela: Ja visst är det härligt. Vad som inte är så härligt är att jag tyvärr inte längre har en systemkamera :( Blir lite svårt att göra sådana här bilder utan, tycker jag i alla fall!
SvaraRadera