torsdag 25 februari 2010

Spett till middag

Fläskkarré, champinjoner, chili, majskolv och schalottenlök fick idag bli huvudingredienserna i min middag. På ett spett och in i ugnen, 40 minuter i 150 grader, sen höja till 250 och låta stå inne en kvart till. Serverat till en sallad och en enkel kall dippsås med vitlök. Detta var det första stapplande steget mot att återskapa en rätt som jag åt i Bern, på en pizzeria faktiskt, en rätt fin pizzeria tror jag dock. Ursäkta två heemska bilder, men båda är tagna med mobilen i dåligt ljus.



Dagens variant: Grillspett med champinjoner, majs, kött och lök. Serverades med en enkel sallad och dipp.

Orginalet: En bit ananas och en bit melon, sallad och grillspett. (detta ska jag göra exakt någon gång, denna gången var bara en liten bit på vägen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar