lördag 28 maj 2011
fisk med remuladsås
Jag gjorde pankopanerad torsk igår. Så himla gott. Doppa i mjöl, sedan vispat ägg och sist panko. Panko hittar du i asiatiska affärer/asiatiska delen av affären, och är ett grovt ströbröd som passar utmärkt till panering. Så himla gott. Servera med potatis, ärtor och remouladsås.
Jag slängde ihop en egen remouladsås till. Det blev superbra.
För ca 2 portioner remouladsås behöver du:
1 tsk citronsaft
1 tsk frystorkad hackad gräslök
1 tsk dijonsenap
1 dl majonnäs
1,5 dl gräddfil
1 liten sharlottenlök, finhacka
10 skivor smörgåsgurka, finhacka
salt och peppar
Blanda och smaka av. Låt stå i kylskåp fram till servering.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar