lördag 25 september 2010

ett lunchtips


En av sakerna som lever kvar från tiden då jag jobbade extra som kock på Pizza Hut är kärleken till quesadillas. Och de ska göras precis som de görs där: bred ut ett tunt lager salsa på ett tortillabröd. Lägg på lite ost och grönsaker / och kött. Jag har oftast svamp, paprika, lök och majs. Strö över lite ost och bred salsa på ett nytt bröd som du sedan lägger på överst. Tryck till lite. Låt gå i ugnen i ca 10 minuter - vi hade en 270 graders ugn och körde i 8 minuter- på hög värme. Ta ut och spraya med vitlöksolja (hemma droppar jag på vitlöksolja som jag sedan penslar ut över hela). Dela i fyra bitar och servera med gräddfil (väldigt viktigt!!) och sallad. Galet gott. Ju färre ingredienser du har på din quesadillas ju lättare är den att äta.

1 kommentar:

  1. Ja, hurra för quesadillas!!

    Har du testat kikärtsquesadillas någon gång?
    http://www.pickipicki.se/2008/10/quesadillas-med-het-kikartsfyllning/

    SvaraRadera