söndag 8 augusti 2010

Ett tips


Måste bara tipsa om detta om det är någon som inte ätit detta än. Gambas con ajillo. Räkor med vitlök alltså. Hur enkelt som helst. Ta räkor, helst råa frysta (och sedan tinade) tigerräkor. Hetta upp olja i en panna, rikligt med olja. Tillsätt finhackad chili och pressad vitlök. Vill du göra det matigare har du i paprika och lök också. I med räkorna och låt de bara bli varma av oljan. Är de råa kommer de lättare ta upp all god smak. Servera i portionsskålar med vitt bröd. To die for. Och jag gillar inte ens räkor vanligtvis.

2 kommentarer:

  1. Vilket bra recept! Ska nog ta och göra detta nån kväll, har faktiskt en påse tigerräkor i frysen.
    Hoppas att din sommar har varit bra, själv är jag toppennöjd med sommaren även om det känns som att den tog slut fort.
    Ha det så bra :)))

    SvaraRadera
  2. Marie: Ja det är utmärkt att slänga ihop om man får gäster eller liknande! Tigerräkor från frysen är precis vad jag har använt här och det är perfekt. Jag har haft en jättefin sommar dock känns min oändligt lång eftersom jag har varit ledig sedan första juni och knappt jobbat något sedan dess. Så jag är glad att min skola börja om 15 dagar :) Kram

    SvaraRadera